Carlos Grau, assessor en estratègia comercial, innovació, digitalització i projectes d’impacte social, amb una llarga trajectòria en el sector tecnològic a empreses com Microsoft o al Mobile World Capital i membre del Patronat de Fundesplai, i Nadia Ghulam, activista social afgana, fundadora de l’ONG Ponts per la Pau i educadora social a Fundesplai, han estat signant llibres avui a la seu Fundesplai (El Prat de Llobregat) amb motiu del dia de Sant Jordi.

Carlos Grau ha signat el seu llibre “El nuevo efecto ‘wow’. Innovando con propósito”. L’obra aborda la importància actual de dotar a la innovació d’un propòsit social, especialment en l’àmbit de la tecnologia. Tots els beneficis obtinguts amb el llibre es destinaran a la campanya de beques de casals i colònies per a infants en situació de vulnerabilitat de Fundesplai.

Nadia Ghulam ha estat signant les seves obres, que estan molt vinculades a les seves vivències al seu país d’origen, l’Afganistan. Entre elles destaquen “El secret del meu turbant”, “La primera estrella de la noche”, “Contes que em van curar”, “El país dels ocells sense ales” o “Somiant la pau”. En aquest cas, els beneficis van destinats a l’organització Ponts per la Pau, compromesa amb la promoció de la pau, l’educació i la consciència social a l’Afganistan i arreu del món.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai