La iniciativa Projecta’t és un servei subvencionat pel Consorci de la formació contínua de Catalunya i gestionat per Fundesplai que pretén oferir orientació laboral i acompanyament a les persones que es dediquen al sector de l’atenció a les persones. Es tracta d’un programa gratuït per a les participants que al mes de desembre finalitzarà.

Durant aquests mesos ha ajudat moltes persones a donar un impuls a les seves carreres professionals. Mitjançant l’assessorament personalitzat, aquest programa permet la millora i el reconeixement competencial, el posicionament envers el sector i l’ocupació  i l’acompanyament en l’emprenedoria vinculada a l’economia social i solidària.

Si vols participar en la iniciativa, encara pots demanar cita tant a l’oficina del Prat de Llobregat com a l’Hospitalet de Llobregat.

 

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai