A principis de març hem estrenat el nou lloc web de Fundesplai, que ha estat completament renovat per oferir una experiència en línia molt més intuïtiva, accessible i interactiva.

Es tracta d’un punt clau en la renovació de l’ecosistema digital de Fundesplai iniciat l’any 2016 amb el portal destinat al Món Escolar i que va continuar amb les de Formació, Cases de Colònies i Albergs, Alberg de Centre Esplai i Suport Tercer Sector. D’aquesta manera, el web adquireix una imatge similar a la de la resta dels nostres projectes.

Una de les característiques més destacades del nou lloc web és la seva adaptació a diferents dispositius, de manera que podràs accedir a tota la informació de Fundesplai des del teu mòbil, tauleta o ordinador amb la mateixa facilitat i comoditat. La navegació també ha estat millorada per ser més àgil i intuïtiva, facilitant la cerca d’informació, i hem millorat l’accessibilitat i la usabilitat perquè el web sigui accessible per a tothom.

Nous espais al portal

La transparència ha estat una àrea en la qual ens hem centrat en aquesta renovació, per poder comprendre de manera clara les nostres activitats i projectes, i el funcionament de l’entitat. Entre altres continguts destacats, trobaràs el banc de recursos pedagògics, les nostres propostes educatives o la secció “Informa’t” amb l’actualitat i els nostres blogs.

Una altra novetat que trobaràs al nou web és la millora de la visibilitat dels nostres projectes, així com la integració d’elements interactius per oferir una experiència més enriquidora.

Els portals digitals de Fundesplai van arribar a prop del milió i mig de visites durant el 2022 i volem continuar treballant en aquesta línia per donar resposta a les demandes de totes les persones usuàries. En resum, amb el nou portal web de Fundesplai oferim una experiència en línia renovada, més intuïtiva, accessible i interactiva, i amb noves funcionalitats.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai