L’activista per la pau i els drets humans Nadia Ghulam, també educadora a Fundesplai, ha estat premiada pel Centre de Lectura de Reus i l’Associació Josep Vidal i Llecha. L’entitat reusenca ha premiat Ghulam pel 39è Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal 2023.

L’objectiu d’aquest guardó és promoure i potenciar iniciatives a favor de la pau i el desarmament que impulsen persones individuals o grups. En aquest sentit, Nadia Ghulam és una referent en l’activisme per la pau i la defensa, especialment, dels drets de les dones de l’Afganistan, el seu país d’origen. Per aquesta raó ha publicat el llibre ‘El país dels ocells sense ales’, un conte que esdevé una metàfora de les conseqüències de la guerra i la crisi de les persones refugiades que Ghulam ha viscut a l’Afganistan.

L’acte de lliurament del premi serà el divendres 6 d’octubre al Centre de Lectura de Reus.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai