L’actual edició del projecte AMA (Acompanyament a Mares Adolescents i Joves) està en marxa des del setembre. A través d’aquest programa les dones participants s’estan formant com a monitores de lleure i, alhora, treballaran competències transversals. A més a més, durant tot el procés rebran acompanyament a la criança dels seus fills i filles.

En aquesta edició, a més, s’estan incorporant sessions a través de les quals es volen impulsar espais de reflexió i participació que posin en valor els coneixements femenins i obrin la porta a l’intercanvi d’experiències. D’altra banda, també s’inclou formació en igualtat i feminisme per tal que esdevinguin agents de sensibilització.

En aquesta línia, les participants d’AMA ja han obert el seu compte d’Instagram (@las_warmis), on volen compartir les seves experiències com a dones i com a mares.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai