La seu de Fundesplai, al Prat de Llobregat, ha acollit una nova formació per a 60 docents de centres de tot Catalunya que esdevindran Escoles Verdes. Es tracta de centres educatius que tenen un compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient. Aquestes escoles treballen per fomentar entre infants i joves l’educació ecosocial i per poder fer-ho en aquesta ocasió han participat en una jornada formativa. Els i les participants han tractat la comunicació com a element important per a un canvi ecosocial, així com les eines necessàries per a la participació i la motivació de l’alumnat.

Des de Fundesplai ens complau molt poder acollir aquest tipus d’activitats que fomenten valors com la sostenibilitat que compartim totalment. A més, la nostra seu és un entorn idoni per aquest tipus de trobades que proporcionen un espai verd de gaudi i unes aules adequades per a la formació.

 

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai