Entre totes les persones participants en la votació han escollit el nou color de la samarreta per aquest estiu: verd jaspiat!

En la campanya d’estiu de Fundesplai la samarreta és un element molt representatiu, perquè milers d’infants, joves, monitors i monitores i famílies la porten.

Gràcies a la participació de gairebé unes 1.000 persones, ja s’ha decidit quin serà el nou color que predominarà en les activitats d’estiu de l’entitat. Enguany, un 60% de les votacions s’han decantat pel model 2, de color verd jaspiat. De fet, ha estat una votació més igualada que l’any passat (l’escollida ho va ser per un 85%).

Amb aquest model i el missatge, volem refermar el fet que tothom, d’alguna manera, pot contribuir a fer un món millor. Una idea amb la qual es vol encoratjar especialment els infants i joves que poden millorar el seu entorn amb petites accions.

La producció de les samarretes es farà amb una companyia que segueix els estàndards de les organitzacions internacionals que certifiquen l’ús de materials orgànics, no nocius per a la salut i el seguiment de processos de fabricació respectuosos amb els drets laborals i el medi ambient.

Aviat ens la podrem posar!

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l'actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l'educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai