Els números dos i tres de la candidatura de Catalunya en Comú per a les eleccions catalanes del 12 de maig han visitat avui Centre Esplai, en el marc dels actes que el partit ha organitzat per la campanya electoral

L’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, i l’advocat especialitzat en la defensa dels drets humans, Andrés Garcia Berrio, coneixen de primera mà la tasca de Fundesplai

L’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, i l’advocat especialitzat en la defensa dels drets humans, Andrés Garcia Berrio, han visitat avui, dijous 2 de maig, les instal·lacions de Centre Esplai, al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat, en el marc dels actes de campanya que el partit ha organitzat de cara a les eleccions del 12 de maig. En el marc de la reunió que s’ha mantingut amb els representants electes, el president de Fundesplai, Josep Gassó, i la vicepresidenta, Anna Romeu, els han plantejat els principals reptes de futur que la Fundació Catalana de l’Esplai planteja; en resum, es tracta de quatre línies d’acció per construir una món més just i sostenible, i que es proposen als partits que concorren a les eleccions per tal que se les puguin fer seves:

  • Garantir l’educació en el lleure al llarg i ample de la vida. Considerem necessari un reconeixement i un impuls decidit de l’educació en el lleure, el qual aporta als infants i joves aprenentatges competencials i habilitats per a la vida a través de vivències especialment significatives, contribuint a la igualtat d’oportunitats educatives.
  • Lluita contra la pobresa infantil, que ha de garantir la igualtat d’oportunitats de la infància aportant els recursos econòmics que ho possibilitin i l’impuls de noves iniciatives inspiradores i esperançadores pels joves.
  • Aprovar la proposició de llei del Tercer Sector Social, que ha de permetre dotar de marc legal i reconèixer el paper i contribució de les més de 3.000 entitats socials catalanes.
  • Regular l’acció concertada, la qual cosa ha de permetre que els serveis i activitats d’atenció a les persones quedin garantits en un marc contractual més àgil, basat en la col·laboració públic-social que aporti de manera activa i sistemàtica valor social a les persones i a la comunitat. Un marc de relació on el tercer sector social es consideri com un aliat estratègic per la construcció d’una societat millor.

Fundesplai està duent a terme una sèrie d’actuacions i activitats per compartir aquesta informació, el de les prioritats urgents davant la planificació de les polítiques públiques, a l’opinió pública i a les diferents forces polítiques que concorreran en els comicis autonòmics, previstos per al 12 de maig de 2024.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai