Com és habitual, Fundesplai i diferents dels esplais que formen part de la Federació Catalana de l’Esplai van participar en diversos actes amb motiu de la Diada de l’Onze de Setembre. Representants de la fundació i la federació van ser-hi a l’ofrena floral del Prat de Llobregat i Castelldefels, juntament amb altres entitats del municipi.

La participació, a més, es va estendre a altres localitats de Catalunya on els esplais tenen presència. Per exemple, a l’ofrena floral que es va celebrar a L’Hospitalet de Llobregat hi van assistir membres de l’Esplai Can Serra, el Club d’Esplai Bellvitge i el Club d’Esplai Pubilla Cases – Can Vidalet.

D’altra banda, a l’acte de Cornellà van participar representants de l’Esplai Fontsanta-Fatjó, entre molts altres esplais de la Federació Catalana de l’Esplai que van commemorar aquest dia en altres punts del territori.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai