Josep Gassó, president de Fundesplai, i Cristina Rodríguez, directora general, es van reunir amb Anna Simó, consellera del Departament d’Educació de la Generalitat. La trobada va servir per compartir els diferents programes que desenvolupem des de Fundesplai als centres educatius.

També va ser un moment per posar en comú els reptes associats als programes del temps educatiu del migdia, les colònies escolars, l’educació a temps complet… Sense dubte, va ser un espai per refermar el nostre compromís per un lleure educatiu de màxima qualitat.

Reunió Fundesplai amb la consellera d'educació.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai