Cristina Rodríguez, Directora General de Fundesplai, ha signat l’acord d’adhesió de l’entitat a l’Aliança País Pobresa Infantil Zero que impulsa l’Alt Comissionat contra la Pobresa Infantil del Govern d’Espanya. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar la participació d’actors socials per promoure l’erradicació de la pobresa entre els infants i la igualtat d’oportunitats en la infància.

Fundesplai signa un acord per l'erradicació de la pobres infantil.

D’esquerra a dreta, Jose A. Ruiz, Director de Participació i Relacions de Fundesplai, Cristina Rodríguez, Directora General de Fundesplai, i Ernesto Gasco, Alt Comissionat contra la Pobresa Infantil del Govern d’Espanya.

Aquesta Aliança agrupa ja més de 230 empreses i entitats de tot tipus, amb l’objectiu comú d’abordar els múltiples reptes que suposa la pobresa infantil mitjançant la col·laboració de tots els membres, l’impuls d’iniciatives innovadores en aquest àmbit, la mobilització de recursos en la lluita contra l’exclusió de nens i nenes i la contribució a la visibilitat d’aquest problema per a la seva solució.

A través d’aquesta adhesió, Fundesplai es compromet a garantir una educació inclusiva i de qualitat per a tots els infants i joves, i a generar entorns saludables, positius i segurs en el marc d’actuació.
A través d’aquesta adhesió, Fundesplai es compromet a garantir una educació inclusiva i de qualitat per a tots els infants i els joves i a generar entorns saludables, positius i segurs en el seu marc d’actuació.

Més de 50 anys treballant per la inclusió de la infància

Fundesplai treballa des de fa més de 50 anys per l’educació i la inclusió dels infants i els joves a través dels centres d’esplais, espais d’educació en el lleure de les escoles, cases de colònies i altres espais educatius.

Entre algunes de les iniciatives de l’entitat destaquen la tasca per la cohesió social que desenvolupen diàriament molts esplais, la inclusió d’infants en situació de vulnerabilitat al temps educatiu del migdia, les colònies i els casals, la important mobilització per reivindicar els Drets de la Infància cada 20 de novembre, l’elaboració de propostes educatives per la convivència i la sostenibilitat o els diferents programes d’inclusió sociolaboral adreçats a famílies.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai