FILMing 2030 és un curs dirigit a persones joves de 25 a 35 anys vinculades a entitats i organitzacions de la societat civil que vulguin liderar la transformació cap als ODS. Amb aquesta iniciativa es vol destacar el paper que poden tenir les entitats del Tercer Sector per arribar a aquest repte. En aquest sentit, la formació se centrarà en els vuit reptes per a l’Agenda 2030.

Els i les participants tindran l’oportunitat de compartir ponències amb persones expertes en les diferents temàtiques com Yayo Herrero o Cristina Monge, entre d’altres. També podran conèixer entitats i iniciatives inspiradores que ens conviden a sumar-nos al canvi i pensar com podem aplicar-lo al nostre dia a dia, com per exemple Open Arms o Arrels Fundació.

Curs FILMing 2030 pels ODS de Fundesplai.

Curtmetratges per sensibilitzar

El curs culminarà amb la creació de curtmetratges entorn les diferents temàtiques. L’objectiu és sensibilitzar la societat de la urgència i necessitat de fer canvis per a un món més just i sostenible. FILMing 2030 promou la cultura com a motor de canvi i sensibilització entorn de l’emergència climàtica. Així, la realització de curtmetratges afavoreix que les persones participants experimentin i apliquin els conceptes apresos a situacions reals i posin en pràctica la capacitat d’elaborar campanyes i missatges
amb impacte.

A través de la creació dels seus propis curts, les persones joves poden plasmar-ne la visió, les inquietuds i les propostes, donant forma a una veu pròpia i original en què es reflecteixi el seu compromís i la seva visió sobre els ODS.

Formacions presencials a Madrid i Barcelona

El curs es durà a terme entre març i maig de 2024. Un primer mòdul es farà durant una setmana a Madrid a l’abril. Seguidament, hi haurà la part virtual i finalitzarà a Barcelona al maig, on s’enregistraran els curtmetratges. L’estrena està prevista per a mitjans de juny.

Els i les participants hauran de tenir entre 25 i 35 anys, prioritàriament, i pertànyer a una organització. El cost del curs és de 3.750 €, però no suposa cap despesa per als participants, ja que està totalment subvencionat pel Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai