Arriba la Festa Major al Prat de Llobregat i tenim moltíssimes ganes de celebrar-la amb tu! Aquesta festivitat se celebrarà entre el divendres 22 i el dilluns 25 de setembre. El Prat de Llobregat es convertirà en una ciutat plena de música, cultura tradicional, concerts, balls, activitats infantils, teatre, exposicions i un munt d’activitats. No dubtis a sortir al carrer i gaudir d’aquests 4 dies plens de festa! Així doncs, ens acompanyes a celebrar aquestes festes amb magnificència? Podeu trobar més informació sobre la Festa Major a la pàgina de l’Ajuntament del Prat. Quines ganes de festa tenim! Però… en…

Llegeix més al blog de l’Alberg Centre Esplai

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai