L’Escola Juan José Ortiz de Sant Andreu de la Barca ha acollit la Festa dels Casals d’Estiu de Fundesplai, on han participat a prop de 500 infants de diferents casals d’estiu de Fundesplai de Sant Andreu de la Barca, Olesa de Montserrat, Barcelona, Castelldefels, El Prat de Llobregat i Sant Llorenç d’Hortons ,per gaudir d’activitats lúdiques i educatives.

La Festa dels Casals d’Estiu s’emmarca en la campanya d’estiu “Un estiu per viure!”, que posa l’accent en el benestar emocional d’infants i joves. Nenes i nens han participat en la fira de tallers on han fet un tast de diferents creacions, activitats dinàmiques com la dansa urbana o la batucada i jocs refrescants.

Festa dels Casals d'Estiu de Fundesplai del 2024.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai