El diumenge 21 de maig el Parc d’Atraccions del Tibidabo va acollir la Festa Solidària que cada any organitza el diari El Periódico i que aquesta edició va destinar a la campanya de beques per a casals i colònies d’estiu de Fundesplai. Totes les persones que aquell dia van comprar l’entrada amb un codi especial van obtenir un descompte respecte al preu general i van col·laborar amb l’esmentada campanya solidària.

Durant tota la jornada els visitants que entraven al parc van poder participar d’un espai conjunt d’activitats entre El Periódico i Fundesplai situat a l’entrada del Tibidabo i destinat a infants, joves i famílies. Milers de persones van passar pels tallers de xapes dels Drets dels Infants, de dibuix d’un món millor i de creació de personatges així com fer-se fotografies divertides a un fotomaton i rebre regals especials d’El Periódico.

L’equip que va dinamitzar les activitats també va aprofitar per informar a les famílies visitants de la campanya “Fem possible un estiu per a tothom!” que busca que totes els infants i joves puguin gaudir d’activitats de lleure educatiu durant les vacances estivals. Aquesta campanya va permetre oferir l’any 2022 7.995 beques i ajuts a infants i joves en situació de vulnerabilitat. Aquest 2023 Fundesplai preveu atorgar prop de 8.000 beques.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai