El 24 de març va morir Josep Maria Valls Hausmann, cap del Departament de Comunicació de Fundesplai.

El Josep Maria, Pep a la feina i Pepe per a la seva família, ha mort tranquil, a casa, i envoltat de l’amor de la seva família. La passió ha estat l’eix de la seva intensa vida: passió pels seus fills, per la seva dona, pels seus mare i pare, pels germans, pels nebots… Una gran pinya que feia girar el seu món.

L’altra gran passió d’en Pep, la professional, va ser la comunicació: la seva trajectòria és un mestratge en la comunicació corporativa. Periodista de formació, la seva carrera va començar a la premsa, un coneixement que després va aplicar en la seva tasca en gabinets de comunicació. És en aquest àmbit on va destacar com a responsable de comunicació de Fundesplai (Fundació Catalana de l’Esplai) durant més de 30 anys impulsant la projecció social de l’entitat i les iniciatives de lleure educatiu, inclusió social i millora ambiental en general.

La multitud de missatges d’estima que arriben per totes les vies són una petita mostra -com ell mateix ens va dir fa pocs dies- del privilegi d’estimar i ser estimat.

Des de Fundesplai volem expressar el nostre més sentit condol a tota la seva família.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai