Enmig de la preocupant situació de sequera que afecta actualment a Catalunya i a moltes altres regions del món, es fa evident la necessitat de cuidar i preservar el nostre medi ambient i un recurs tan vital com és l’aigua! Cada gota compta, i la responsabilitat també està en les nostres mans: prendre mesures de forma individual té repercusions en l’estalvi col·lectiu d’aigua. Aprendre a estalviar aigua s’ha convertit en un exercici importantíssim de responsabilitat social i ambiental. De gota en gota podem anar sumant accions i aconseguir un estalvi significatiu. Però evidentment, també cal que els governs, institucions i…

Llegeix més al blog de l’Alberg Centre Esplai

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l'actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l'educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai