Taller de plantes remeieres + visita a l’exposició Menja, Actua, Impacta

Activitat gratuïta residents del Prat

Si vius al Prat del Llobregat, vine i gaudeix de la visita a l’exposició Menja, Actua, Impacta i d’un taller familiar gratuïts*.

A la ciutat, pel parc, al camp… podem trobar plantes comestibles que desconeixem o ni tan sols ens fixem. Amb aquest taller gratuït coneixerem diferents plantes aromàtiques que poden tenir usos culinaris, aromàtics, terapèutics… i la importància que tenen en el sistema alimentari i per a les abelles.  Fer olis relaxants o saquets d’olor són usos de les plantes que ens fa feliços.

La visita comentada i el taller familiar seran en català i tindran lloc el diumenge 2 d’abril, a les 11.00 hores.

L’activitat està pensada per a infants de més de 8 anys i famílies del Prat.

*Visita i taller gratuït per a persones residents del Prat de Llobregat. Activitat subvencionada per l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

Cal inscripció prèvia.

Inscriu-te aquí!

HORARIS

Hora

11:00 - 13:00

Ubicació

Localització

Centre Esplai
Pavelló exposició

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai