Festa Esplai

  • El 04/05/2024 de

    Hora

    11:00 - 17:00
  • Parc Nou

Festa Esplai és la nostra gran festa anual oberta a infants, joves, famílies i monitors i monitores d’arreu de Catalunya. Enguany la celebrarem el dissabte 4 de maig al Parc Nou del Prat de Llobregat amb el lema “Un estiu per viure”!

A la festa trobaràs 50 activitats lúdiques i educatives per a totes les edats. També se celebrarà la gran festa del ball ‘Bo. Sa. D’aquí’ amb els artistes Sara Roy, Ginestà, Xiula, Edu Esteve, Suu, Sofia Coll i Chung Man.

Altrament, la Festa Esplai també busca que tots els infants, joves i adults es converteixin en activistes dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a través de les activitats lúdiques on mentre es diverteixen també aprenen a protegir la natura, a conèixer millor la biodiversitat, a desenvolupar el seu esperit crític i comprometre’s amb la convivència i la sostenibilitat.

Festa Esplai” és ja tot un referent en el món de l’educació en el lleure i representa la culminació de la tasca que s’ha fet als esplais i projectes de la Fundació al llarg del curs.

Aquesta gran festa és possible gràcies al treball de moltes persones, la participació dels esplais i la col·laboració d’entitats, empreses i administracions públiques.

HORARIS

Hora

11:00 - 17:00

Programació horària

Horari

11 h
Inici activitats
11.30 h
Gran festa del ball Bo. Sa. D'aquí
14 h
Acte col·lectiu a l'escenari
15.30 h
Concert de 'Més Tumàcat'
16.30 h
Cloenda i cercavila
17 h
Final de festa

Ubicació

Localització

Parc Nou
08820 El Prat de Llobregat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai