Festa Esplai

  • El 07/05/2023 de

    Hora

    11:00 - 17:00
  • Parc Nou

Festa Esplai és la nostra gran festa anual oberta a infants, joves, famílies i monitors i monitores de tot Catalunya. Aquest any celebrarem la 35a edició el diumenge 7 de maig de 2023 al Parc Nou del Prat de Llobregat amb el lema “Fem possible un món millor”.

D’aquesta manera, la Festa Esplai també busca que tots els infants, joves, famílies, monitors/es, etc. es converteixin en activistes dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a través de les activitats lúdiques on mentre es diverteixen també aprenen a protegir la natura, a conèixer millor la biodiversitat, a desenvolupar el seu esperit crític i comprometre’s amb la convivència i la sostenibilitat.

A la festa trobaràs 50 activitats lúdiques i educatives per a totes les edats.

>> Descarrega’t aquí el mapa de la festa amb totes les activitats

Festa Esplai. Fem possible un món millor” és ja tot un referent en el món de l’educació en el lleure i representa la culminació de la tasca que s’ha fet als esplais i projectes de la Fundació al llarg del curs.

Aquesta gran festa és possible gràcies al treball de moltes persones, la participació dels esplais i la col·laboració d’entitats, empreses i administracions públiques.

T’hi esperem!!

HORARIS

Hora

11:00 - 17:00

Programació horària

Horari

11 h
Inici activitats
13.15 h
Acte col·lectiu a l'escenari
14 h
Final activitats matí
15.15 h
Concert de Xiula amb l'espectacle 'Hits'
16.15 h
Cloenda i cercavila
17 h
Final de festa

Ubicació

Localització

Parc Nou
08820 El Prat de Llobregat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l'actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l'educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai