Dissabte 4 de maig de 2024: nova data per Festa Esplai

  • El 04/05/2024 de

    Hora

    10:00 - 17:30
  • Parc Nou

Festa Esplai és la gran festa anual oberta a infants, joves, famílies i monitors i monitores de tot Catalunya. Aquest any celebrarem la 36a edició el dissabte 4 de maig de 2024 al Parc Nou del Prat de Llobregat.

La Festa Esplai és converteix en la cloenda del curs dels esplais i les escoles i donar el tret de sortida de la campanya d’estiu de Fundesplai que inclou casals, colònies, camps de treball, rutes, intercanvis i vacances en família amb el lema “Un estiu per viure”.

A la festa trobaràs 50 activitats lúdiques i educatives per a totes les edats. També se celebrarà la gran festa del ball ‘Bo. Sa. D’aquí’ amb els artistes Sara Roy, Ginestà, Xiula, Edu Esteve, Suu, Sofia Coll i Chung Man.

Concert de Xiula a Festa Esplai Infants participants a la 35a edició de Festa Esplai al Parc Nou del Prat de Llobregat

 

 

 

Festa Esplai és ja tot un referent en el món de l’educació en el lleure i representa la culminació de la tasca que s’ha fet als esplais i projectes de la fundació al llarg del curs.

Aquesta gran festa és possible gràcies al treball de moltes persones, la participació dels esplais i la col·laboració d’entitats, empreses i administracions públiques.

T’hi esperem!!Festa Esplai el 4 de maig de 2024.

HORARIS

Hora

10:00 - 17:30

Ubicació

Localització

Parc Nou
08820 El Prat de Llobregat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai