Escape Junior + Visita familiar a l’exposició Menja, Actua, Impacta

Activitat gratuïta residents del Prat

Si vius al Prat del Llobregat, vine i gaudeix de la visita a l’exposició Menja, Actua, Impacta i d’una partida a l’Escape Food Junior gratuïtes*.

Les missions per salvar el planeta us esperen a l’Escape Food Junior! Treballeu en equip, busqueu pistes, solucioneu enigmes i apreneu com fer un món millor! Un escape room únic!

Entreu a la nau espacial i adquiriu els poders que us ajudaran a tenir cura de la Terra a través de la vostra alimentació.

La visita comentada i la partida de l’Escape Food Junior seran en català i tindran lloc el diumenge 19 de març. A les 11.00 hores es durà a terme la visita comentada i a les 12.00 hores, la partida de l’Escape Room.

Activitat per a infants d’entre 8 i 12 anys, i les seves famílies residents del Prat.

*Visita i activitat gratuïtes per a persones residents del Prat de Llobregat. Activitats subvencionada per l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

Cal inscripció prèvia!

> Inscriu-te aquí!

 

Exposició MEnja, actua, impacta i escape food residents Prat

HORARIS

Hora

11:00 - 13:00

Ubicació

Localització

Centre Esplai
Pavelló exposició

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai