Certificacions

Les certificacions ens permeten acreditar que fem la feina ben feta, donen visibilitat, i aporten confiança i garanties de qualitat dels nostres projectes, serveis i instal·lacions.

FUNDACIÓN LEALTAD – TRANSPARÈNCIA I BONES PRÀCTIQUES

Des de Fundación Lealtad analitzen la gestió, governança, un de fons, situació econòmica, voluntariat i transparència de les ONG. Aquesta acreditació permet demostrar que les accions que es duen a terme a Fundesplai són segures i les donacions són eficaces i amb garantia.

ISO 9001 – GESTIÓ DE LA QUALITAT

Certificat de qualitat ISO 9001 a Fundesplai. Aquesta acreditació determina els requisits mínims per un Sistema de Gestió de Qualitat en una organització. Garantitza que l’organisme es compromet a mantenir uns certs nivells de qualitat en el seu funcionament.

EMAS – GESTIÓ AMBIENTAL

Certificat de registre ES-CAT-000275, en compliment del sistema de gestió ambiental EMAS. Amb aquesta certificació es demostra la responsabilitat ambiental i econòmica, el corresponent per millorar el comportament de l’organització a nivell ambiental i comunicar els resultats a la societat i parts interessades. Tenim certificades amb EMAS les instal·lacions de Centres Esplai i Can Mateu.

APPLUS ISO 14001 – GESTIÓ AMBIENTAL

La certificació Applus – ISO14001 permet garantir que l’organització desenvolupa una activitat de forma sostenible i que té un compromís amb el medi ambient. Els nostres edificis de Centre Esplai i els equipaments de Sau estan dotades amb aquestes certificacions.

GARANTIA DE QUALITAT AMBIENTAL – GENERALITAT

Tenim el Certificat del Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental, a les nostres cases de colònies de Can Mateu, El Company i Can Massaguer. Unes acreditacions mediambientals que permeten demostrar que aquests allotjaments compleixen amb la normativa de cura del medi ambient i la sostenibilitat.

BIOSPHERE – TURISME SOSTENIBLE

El certificat Biosphere reconeix els esforços sostenibles de destins, allotjaments i entitats o empreses que contribueixen a complir requisits i principis de sostenibilitat i millora continua. En aquest cas tenen la certificació Biosphere els següents allotjaments:

AMED – DIETA MEDITERRANIA

AMED és un programa que té l’objectiu de promoure l’alimentació mediterrània com a model d’alimentació saludable en l’entorn de la restauració. Aquesta acreditació garanteix que s’usen productes de qualitat, de proximitat, dietes equilibrades i que es distribueixen materials didàctics i formacions.

PREME – PROGRAMA DE REVISIÓ DE MENÚS ESCOLARS A CATALUNYA

El PREME és un programa que  ofereix als centres educatius la revisió i programació dels menús que serveixen als menjadors escolars.  Des de Fundesplai tenim aquesta acreditació per tal de poder aplicar aquesta tasca als nostres menjadors escolars, amb una dieta que promou els hàbits de vida saludables i la divulgació per a famílies i professionals.

Bove montero y asociados logo

AUDITORIES ECONÒMIQUES

Bové Montero y Asociados fan una auditoria anual dels nostres comptes i de tots els detalls econòmics. A les auditories s’analitza la suma de les dades de les entitats de Fundesplai o Fundació Catalana de l’Esplai (els centres d’esplai, Fundación Esplai i 7iTria).

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai