Qui porta...?

  • de 5 a 99 anys
  • Dinàmica de grup
  • Amistat i convivència

Descripció

Aquesta dinàmica de coneixença permet que els i les participants es coneguin tots bé tot fixant-se en allò que duen posat.

Objectius

– Conèixer els companys i companyes

– Posar atenció en les persones amb les que compartim l’espai

 

Llegeix el desenvolupament de l'activitat

PRESENTACIÓ

Les dinàmiques de coneixença són importants, i en aquest cas us presentem una dinàmica amb la que els infants i joves hauran de fixar-se en allò que porten posat els seus companys/es. Posar atenció en allò que passa al nostre voltant és molt important per tal de prendre consciència d’amb qui compartim l’espai i el temps.

L’ACTIVITAT

Es demanarà als participants que caminin per la zona on es trobin, és important que mentre vagin caminant es vagin fixant en els seus companys i companyes, en silenci.

Posteriorment, demanarem que es quedin quiets/es i tanquin els ulls i es començaran a fer preguntes sobre elements que portin els participants. Per exemple:

– Qui porta mitjons vermells?

– Qui porta un rellotge amb la corretja de color marró?

– Quantes persones duen arracades?

– Quantes persones duen ulleres?

Aleshores qui ho sàpiga haurà d’alçar la mà i la persona que dinamitzi demanarà a algú que respongui.

La idea és que els infants i jove siguin capaços de fixar-se en els seus companys i companyes i intentar respondre el major nombre de preguntes possibles.

 

Edat de 5 a 99 anys
Temàtica Amistat i convivència
Tipus Dinàmica de grup
Espai Interior
Autoria Fundesplai
Llicència Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual (by-nc-sa)

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai