Em dic i m'agrada

  • de 3 a 99 anys
  • Dinàmica de grup, Joc, i Joc cooperatiu
  • Amistat i convivència i Diversitat i interculturalitat

Descripció

Et presentem una dinàmica de coneixença ideal per a totes les edats. Una bona manera de trencar el gel en un grup nou, amb nous o noves integrants, o un grup que ja es coneix.

Objectius

  • Conèixer la resta de companys
  • Prendre atenció de les afinitats dels companys/es
  • Interactuar amb la resta de companys/es

Llegeix el desenvolupament de l'activitat

Aquesta dinàmica és tranquil·la, tot i que cal gran concentració i molta memòria. Demanarem al grup que es posi en rotllana i s’asseguin.

Cada persona haurà de presentar-se i dir alguna cosa que li agrada, amb la peculiaritat que s’aniran sumant totes les indicacions que es van comentant. D’aquesta manera la primera persona dirà: “Em dic____ i m’agrada_____”, la segona persona haurà de dir: “Es diu_____ li agrada_____, i jo em dic_____ i m’agrada______”, i així consecutivament fins que s’arribi al final de la rotllana.

En aquesta dinàmica les persones que es troben al final de la rotllana es troben amb una dificultat més elevada que les primeres, és per aquest motiu que es poden crear moments de complicitat amb la resta de companys/es per tal d’ajudar. Aquesta és una bona dinàmica per conèixer nous aspectes dels companys (aficions, menjar preferit, esports, contes…).

Pots consultar més dinàmiques de coneixença a l’entrada del blog del món escolar: 15 dinàmiques per començar el curs amb bon peu

Edat de 3 a 99 anys
Temàtica Amistat i convivència i Diversitat i interculturalitat
Tipus Dinàmica de grup, Joc, i Joc cooperatiu
Espai Interior
Autoria Fundesplai
Llicència Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual (by-nc-sa)

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai