Atrapada al Delta del Llobregat

  • de 11 a 15 anys
  • Joc, Joc d'equip, i Videojoc
  • Ciutadania compromesa, Natura, i Sostenibilitat

Descripció

Atrapada al Delta del Llobregat és una escape ambientat al Delta del Llobregat pensat per descobrir la fauna i flora d’aquest espai natural.

Objectius

– Descobrir i aprendre nous conceptes sobre el Delta del Llobregat

– Treballar en equip

– Posar en pràctica l’enginy i imaginació

Llegeix el desenvolupament de l'activitat

PRESENTACIÓ

Atrapada al Delta del Llobregat és un escape room digital que està ambientat en el mateix Delta del Llobregat i amb el que els infants podran aprendre nous aspectes sobre aquest espai a través d’un joc de pistes i d’enginy.

DESENVOLUPAMENT

Aquest escape està pensat per alumnes de Cicle Superior de primària, 1r i 2n d’ESO. Per jugar-hi només cal connexió a internet i imprimir el material que es troba a l’enllaç de l’activitat.

” La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta i necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.” Aquesta és la premissa que ens porta a jugar a aquest escape room digital.

 

Accedeix al joc Atrapada al Delta del Llobregat

 

Edat de 11 a 15 anys
Temàtica Ciutadania compromesa, Natura, i Sostenibilitat
Tipus Joc, Joc d'equip, i Videojoc
Espai Interior
Autoria Fundesplai
Llicència Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual (by-nc-sa)

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai