portada Guia Ciencia Ciutadana web

Des de Fundesplai hem elaborat la guia ‘Ciència ciutadana i natura: un repte per a l’educació per a la sostenibilitat’ per encàrrec del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat.

Aquesta guia, adreçada als centres educatius, posa com a eix central de treball la conservació de la biodiversitat i vol apropar aquesta pràctica científica i ciutadana als infants i joves d’arreu del territori.

El document es basa en les experiències pròpies, un apartat important de la guia, per tal d’aportar un aprenentatge significatiu i vinculat al currículum, treballant l’estructuració, el foment de la participació activa d’infants i joves, o la revisió de metodologies educatives.

En resum, aquesta guia tracta les potencialitats i l’impacte educatiu dels projectes de ciència ciutadana amb la intenció de descobrir i conèixer la natura. En aquesta línia, es vol empoderar, motivar i comprometre la gent més jove en la protecció de la biodiversitat.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai