El proper dissabte 20 de novembre de 2021 de 10 a 15, us convidem a  la inauguració de “Menja. Actua. Impacta” –una gran exposició sobre alimentació sostenible i saludable– i l’ampliació de CENTRE ESPLAI, que inclou els nous equipaments de l’espai multifuncional, el centre de formació i l’ampliació de l’alberg.

El proper dissabte 20 de novembre de 2021 serà una data molt important per a Fundesplai que volem compartir amb totes i tots vosaltres. De 10 a 15 hores, celebrarem una festa que servirà per inaugurar “Menja. Actua. Impacta” –una gran exposició sobre alimentació sostenible i saludable– i l’ampliació de CENTRE ESPLAI, que inclou els nous equipaments de l’espai multifuncional, el centre de formació i l’ampliació de l’alberg.

Expo Ampliacio 2021 twitter

“Menja. Actua. Impacta” és la primera acció del projecte Demà, una iniciativa impulsada per Fundesplai, orientada a tots els públics, que pretén crear un espai d’activació i transformació personal i col·lectiu centrat en dos grans eixos: la sostenibilitat i la convivència.

Aquesta gran exposició, de més de 1.500m2, estarà ubicada en el nou espai multifuncional de CENTRE ESPLAI, que junt amb el nou centre de formació i el nou mòdul de l’alberg conformen l’ampliació de la nostra seu, que ens ha de permetre com a Fundació seguir creixent en les nostres activitats i el nostre impacte.

Des d’aquí us volem convidar a totes i tots a aquesta jornada festiva i us animem a venir amb la vostra família i amics ja que podrem gaudir d’activitats dinamitzades i un pica-pica popular.

El mateix dissabte 20 de novembre les visites a la mostra seran restringides, però totes les persones assistents tindran una entrada per poder reservar una visita gratuïta en dies posteriors.

Acte d’inauguració de l’exposició i ampliació de Centre Esplai  

  • Dia: Dissabte, 20 de novembre de 2021
  • Hora: de 10:00h a 15:00h
  • Lloc: Edifici CENTRE ESPLAI (C/Riu Anoia, 42-54 – 08820 El Prat de Llobregat).

Per tal de tenir una previsió d’assistència us demanem que confirmeu la vostra assistència.

confirmo assistencia

 

 

Horari

  • 10:00 a 15:00h  Activitats obertes per infants i en família. Música. Cercavila. Visites guiades a les noves instal·lacions.
  • 11:00 a 12:30h  Recorregut institucional 
  • 12:30 a 13:00h  Acte central. Parlaments
  • 13:00 a 15:00h  Fira gastronòmica. Pica-pica popular.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai