El dimarts 10 d’octubre de 2023 va tenir lloc al CEM Mar Bella (Barcelona) la jornada “Diàlegs per l’educació 2030” organitzada per Catesco, l’Aliança Catalunya 2030 i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en què van participar més de 200 infants de 20 escoles de tot Catalunya. La jornada tenia com a objectiu generar debat sobre els reptes als quals ha de fer front l’educació del futur.

L’acte va comptar amb un xerrada de Nadia Ghulam, activista per la pau i educadora social a Fundesplai, sobre la importància de l’educació emmarcada en la seva experiència vital. A més, des de Fundesplai també vam dinamitzar diferents activitats destinades a donar a conèixer i sensibilitzar sobre la importància dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) com un joc sobre el malbaratament alimentari. A la jornada “Diàlegs per l’educació 2030” també va participar el Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC). La consellera d’Educació, Anna Simó, va cloure l’acte.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai