El 4 i 5 d’octubre Fundesplai hem participat al Saló de l’Ocupació per presentar tots els nostres programes de formació professional per l’ocupació i d’inserció laboral.

Des de Fundesplai duem a terme diversos projectes per millorar l’ocupació de les persones joves, per exemple, a través del Demà Jove, un programa per facilitar a les persones joves en situació d’atur la millora de la seva ocupabilitat mitjançant la formació dual: amb un certificat de professionalitat i un contracte de formació i aprenentatge. Enguany, també tenim en marxa projectes d’emprenedoria en àmbits digitals.

També oferim un ampli ventall d’itineraris de formació professional adreçats a persones en situació d’atur a través del programa FOAP i formació continua adreçada a treballadors /es en actiu, tots subvencionats pel SOC i pel Consorci de la formació contínua de Catalunya.

Tots aquests projectes els hem presentat al Saló de l’Ocupació on hem pogut parlar directament amb les persones interessades de tots els recursos que oferim des de l’entitat per millorar la seva ocupabilitat.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai