Descobreix noves fonts de proteïna alternatives a la carn tradicional, que generen un menor impacte en el medi ambient. El sistema alimentari és un dels motors de l’actual canvi climàtic del planeta. En aquest context, l’alt impacte ambiental del consum de carn animal és indiscutible.  La producció de carn és la responsable del 14,5% de totes les emissions mundials de gasos d’efecte hivernacle, segons estimacions de la FAO del 2016, així com també de la desforestació i destrucció de la biodiversitat, de l’explotació de recursos i la contaminació del sòl i l’aigua. Per altra banda, però, la carn és la principal font de…

Llegeix més al blog de EAT LIFE

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai