El 17 de novembre el Club EMAS amb el suport del Departament del Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya va atorgar els premis EMAS 2010, que reconeixen els esforços en la gestió ambiental fets per les organitzacions, i que en la categoria de Millor Declaració Ambiental ha atorgat una menció especial a la Fundació Catalana de l’Esplai.

El Club EMAS és una associació privada, sense ànim de lucre, formada per empreses i altres organitzacions de diferents sectors i dimensions que tenen en comú la voluntat de millora ambiental, materialitzada amb la participació en el sistema comunitari de gestió i auditoria ambientals (EMAS), l’abast del qual inclou, com a mínim, un centre ubicat a Catalunya. La Fundació Catalana de l’Esplai forma part del Club EMAS.

Avaluar la gestió ambiental

L’EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) és una eina de gestió mediambiental per a empreses i altres organitzacions, d’aplicació voluntària, que permet avaluar, millorar i donar a conèixer el seu comportament ambiental.

El jurat va avaluar un total de 17 candidatures en tres categories de participació (Millor Declaració Ambiental, Millor acció d’implicació de les parts interessades i Millor implantació ambiental) valorant molt positivament totes les iniciatives presentades. El guanyador l’apartat de Millor Declaració Ambiental va ser Delta Tècnic SA.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai