Videojoc "3 Chicas in Tech"

  • de 10 a 99 anys
  • Videojoc
  • Creativitat, art i ciència, Diversitat i interculturalitat, Igualtat d’oportunitats, i Participació i Democràcia
  • Proposta educativa enCORatja't

Descripció

3 Chicas in Tech és un videojoc que té com a objectiu promoure i visibilitzar a les dones científiques i tecnològiques referents a la història d’una manera divertida i creativa.

Objectius

  • Promoure i visibilitzar a les dones científiques i tecnològiques referents a la història d’una manera divertida i creativa.

Llegeix el desenvolupament de l'activitat

3 Chicas in Tech és un videojoc que té com a objectiu promoure i visibilitzar a les dones científiques i tecnològiques referents a la història d’una manera divertida i creativa. L’ha creat Fundación Esplai, ciudadanía comprometida a partir de la participació de noies joves i de la col·laboració amb Women in Games España.

 

Les tres dones científiques protagonistes del joc són:

  • Ada Lovelace, la primera programadora de la història.
  • Katherine Johnson, que va calcular la trajectòria de l’Apol·lo 11 per arribar a la Lluna.
  • Ángela Ruiz Robles, inventora del precursor del Llibre electrònic.

Les competències STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts i Matemàtiques) són bàsiques en l’aprenentatge al llarg de tota la vida. Vivim en una societat en què les tecnologies estan cada vegada més presents i, per tant, és essencial que qui dissenya aquestes tecnologies siguin persones amb diversitat de gènere, cultura, capacitats…

La inclusió de les nenes i adolescents a l’àmbit STEAM passa per donar referents femenins en el món de la ciència i la tecnologia.

Pots veure el tràiler del videojoc aquí.

És un joc per a ordinador, per poder jugar, te l’has de descarregar aquí.

Edat de 10 a 99 anys
Temàtica Creativitat, art i ciència, Diversitat i interculturalitat, Igualtat d’oportunitats, i Participació i Democràcia
Tipus Videojoc
Projecte Proposta educativa enCORatja't
Espai Interior
Autoria Fundación Esplai
Llicència Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual (by-nc-sa)

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai