Troba la teva parella més animal

  • de 2 a 9 anys
  • Dinàmica de grup, Joc, i Joc cooperatiu
  • Amistat i convivència

Descripció

Aquesta és una dinàmica de coneixença, ideal per trencar el gel entre els infants més menuts. Els jocs de coneixença són una bona eina per començar el curs amb bon peu i permetre als infants interactuar.

Objectius

  • Conèixer la resta de companys i companyes
  • Perdre la vergonya
  • Posar atenció a l’acció que cal fer

Llegeix el desenvolupament de l'activitat

Cada un del nen o nena tindrà una targeta amb un animal, se’ls demanarà que vagin per la sala reproduint el so i moviment que realitza aquest animal fins a trobar una altra persona que també estigui fent el mateix so.

D’aquesta manera es potenciarà que els infants perdin la vergonya tot caminant per la sala entre altres companys i companyes i es puguin trobar després amb els i les altres.

Una vegada es trobin amb la seva parella, s’hauran de dir el nom de cadascú i alguna altra pregunta com “quin és el teu animal preferit, el teu color, el menjar…”, perquè posteriorment hauran d’explicar a la resta del grup aquesta informació.

Aquesta dinàmica és ideal per trencar el gel i fer que els infants comencin a prendre contacte amb la resta.

Pots consultar més dinàmiques de coneixença a l’entrada del blog del món escolar: 15 dinàmiques per començar el curs amb bon peu

Edat de 2 a 9 anys
Temàtica Amistat i convivència
Tipus Dinàmica de grup, Joc, i Joc cooperatiu
Espai Interior
Autoria Fundesplai
Llicència Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual (by-nc-sa)

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai