Proposta educativa CAMINS

  • de 3 a 99 anys
  • Guia didàctica
  • Excursionisme, Natura, Salut, i Sostenibilitat
  • Proposta educativa Camins

Descripció

Aquesta proposta educativa vol donar valor a la importància del contacte amb la natura i de l’excursionisme en el món del lleure en el nostre territori. Perquè el contacte amb la natura és una font de vida essencial.

Llegeix el desenvolupament de l'activitat

L’excursionisme ha estat un dels trets d’identitat més importants de l’educació en el lleure a Catalunya. A més, les excursions i les activitats a l’aire lliure, en contacte amb la natura, són les més preuades pels infants i el jovent. I això ho sabem molt bé. Cap altra activitat com aquesta aporta vivències tan intenses i de gran impacte educatiu en la canalla. Explorar, experimentar, olorar, tocar, caminar, cansar-se, meravellar-se… tot això i més es posa en joc quan marxem d’excursió. Hi ha qui diu que la natura esdevé una de les millors aules possibles per aprendre i per a créixer.

Per conèixer amb més profunditat aquesta proposta educativa tan aventurera i feu clic aquí i descobrireu molts camins encara per explorar.

Edat de 3 a 99 anys
Temàtica Excursionisme, Natura, Salut, i Sostenibilitat
Tipus Guia didàctica
Projecte Proposta educativa Camins
Espai Exterior
Autoria Fundesplai
Llicència Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual (by-nc-sa)

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai