La manta

  • de 4 a 99 anys
  • Joc i Joc d'equip
  • Amistat i convivència i Diversitat i interculturalitat

Descripció

Un joc de coneixença que serà ideal per treballar l’agilitat i també conèixer la resta de companys i companyes. Servirà tant si el grup és nou, si hi ha algun integrant nou o nova o si ja es coneixen tots.

Objectius

  • Treballar l’agilitat
  • Conèixer els companys i companyes

Llegeix el desenvolupament de l'activitat

Aquest joc que us proposem permetrà als infants conèixer el nom de la resta de companys i companyes, de la mateixa manera que els permetrà entrenar la seva agilitat. Per fer aquesta dinàmica dividirem el grup en 2, i necessitarem un llençol o una manta que ens faci de “paret”. Caldran dues persones que estiguin aguantant la manta estesa una per cada costat, de tal manera que creï un mur que no permeti veure què hi ha a l’altre costat.

Es demanarà que una persona de cada grup es posi prop de la manta, i quan aquesta caigui, hauran de dir el més ràpid possible el nom de la persona que hi ha a l’altra banda. Amb aquesta activitat treballarem la rapidesa i agilitat que tenen els infants cada vegada que la manta caigui. Depenent del grup, es pot eliminar la persona que no ha sigut tan ràpida, o es pot mantenir en el joc, això dependrà de les característiques de cada grup.

Pots consultar més dinàmiques de coneixença a l’entrada del blog del món escolar: 15 dinàmiques per començar el curs amb bon peu

Edat de 4 a 99 anys
Temàtica Amistat i convivència i Diversitat i interculturalitat
Tipus Joc i Joc d'equip
Espai
Autoria Fundesplai
Llicència Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual (by-nc-sa)

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai