L’esplai, destinat al lleure inclusiu per a persones amb discapacitat intel·lectual, està gestionat fa més de cinc anys per Fundesplai.

L’esplai, destinat al lleure inclusiu per a persones amb discapacitat intel·lectual, està gestionat fa més de cinc anys per Fundesplai.

esplai macedonia

L’Esplai Macedònia de Castelldefels, servei de lleure per a persones amb discapacitat intel·lectual, està d’enhorabona. Fa més de cinc anys que el departament de lleure de Fundesplai gestiona aquest servei municipal, afavorint un lleure per a tothom, basat en l’educació inclusiva.

De dilluns a dissabte i en èpoques de vacances, l’equip educatiu del servei vetlla per oferir, compartir i acompanyar alternatives de lleure en l’entorn proper de les persones participants, creant oportunitats per incloure totes les persones en els diferents espais i entorns, acompanyant i fomentant l’autonomia que va molt més enllà de l’etiqueta ‘discapacitat’.

Enguany, l’Esplai Macedònia ha estat nominat als Premis Ciutat de Castelldefels, en la categoria de Foment dels Valors Socials i Cívics 2023. D’entre totes les entitats i persones que es van proposar en aquesta categoria s’han triat tres finalistes, entre els quals es troba l’esplai.

El procés d’atorgament dels premis es desenvolupa mitjançant una votació participativa a través del web de l’Ajuntament de Castelldefels. En aquest sentit, en el cas que estigueu empadronats/des a Castelldefels, podeu donar el vostre vot a l’esplai.

Aquesta nominació és la culminació de la tasca realitzada per l’esplai, un reconeixement i una visibilització de l’espai d’oci i de lleure que necessiten els i les joves amb discapacitat.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai