Josep Gonzàlez Cambray, Conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, ha visitat aquest dijous 19 de gener de 2023 la seu de Fundesplai al Prat de Llobregat. Durant la visita ha pogut parlar amb joves del Demà Jove, visitar l’exposició “Menja. Actua. Impacta” i conèixer els projectes de present i futur de l’entitat.

Josep Gonzàlez Cambray, Conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, ha visitat aquest dijous 19 de gener de 2023 la seu de Fundesplai al Prat de Llobregat. Cambray s’ha reunit amb Josep Gassó i Cristina Rodríguez, President i Directora General de Fundesplai, respectivament. A la trobada també han participat Albert Grau, Director dels Serveis Territorials  d’Educació del Baix Llobregat, Carles Xifra, Director d’Innovació i Continguts de Fundesplai, i Oriol Carbonell, Gerent de 7iTria.

VisitaEducacio
VisitaCambray3 VisitaCambray4

Aquesta visita s’emmarca en un cicle de trobades que l’organització està fent amb diferents representants institucionals, d’empreses i entitats, per donar a conèixer els projectes de present i de futur de l’entitat.

Durant la visita, Cambray ha pogut parlar amb un grup dels joves del Demà Jove, el programa d’inclusió sociolaboral que impulsa Fundesplai i on participen més de 300 joves. També ha pogut visitar la innovadora exposició “Menja. Actua. Impacta” sobre alimentació saludable i sostenible situada a la seu de l’entitat.

Els representants de Fundesplai han detallat a Cambray els programes educatius, socials i ambientals que impulsa l’entitat en escoles, esplais, cases de colònies, etc. i els projectes de futur. També la tasca socioeducativa al barri de Sant Cosme d’El Prat de Llobregat, on es troba Centre Esplai, la seu de Fundesplai que inclou, entre d’altres, una cuina i un alberg que habitualment està al 90% d’ocupació.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai