Més d’una trentena de persones de set països d’arreu d’Europa va assistir a la cloenda d’aquest programa europeu coordinat per Fundesplai.

Diseno sin titulo 17 1

El projecte Formació per a l’ocupació juvenil (YoPeVa) és un programa Erasmus+, finançat per la Comissió Europea, que té com a objectiu adaptar al context europeu la metodologia impulsada per Fundesplai al programa del Demà Jove. Aquest, a partir del treball conjunt amb entitats de diferents països d’Europa, va assolir el seu objectiu principal amb la presentació dels seus resultats al Parlament Europeu el passat 17 de novembre. Aquestes entitats han treballat durant més d’un any de forma conjunta en la construcció d’un model que millori la inserció laboral de les persones joves d’Europa a través de la formació i l’ocupació.

Eaquest acte de cloenda es va convocar les persones sòcies del projecte i diferents agents vinculats a elles per poder posar en comú projectes, experiències i idees per fomentar l’ocupabilitat de les persones joves. Fundesplai considera d’èxit les experiències desenvolupades amb aquesta metodologia i, per això, se’ls ha presentat la implementació actual del projecte al nostre territori, Demà Jove, de la mà de les mateixes persones joves participants en el projecte.

En aquest sentit, es va poder comptar amb la participació de la Universitat de Barcelona i d’entitats procedents de Suècia (Vuxenutbildningen Boras), Romania (ACDC), Itàlia (CESIE), Països Baixos (Business Development Friedland) i Portugal (Fundaçao da Juventude), i de les entitats amb les quals es treballa com ara formatives, de treball, cambres de comerç i representants de l’administració local dels diferents països. Concretament, en el cas català, va assistir-hi el Director General del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya – SOC i part del seu equip.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai