Els cursos que s’ofereixen des de Fundesplai estan destinats a diferents perfils i són de diverses especialitats, per ajudar en l’àmbit professional i personal de les persones participants.

Els cursos que s’ofereixen des de Fundesplai estan destinats a diferents perfils i són de diverses especialitats, per ajudar en l’àmbit professional i personal de les persones participants.

Cartell certificats professionals FOAPCursos per a persones a l’atur

Estàs a l’atur? Vols formar-te i obrir-te noves portes al món professional?

Els certificats de professionalitat són cursos oficials que t’ajuden a desenvolupar unes determinades competències professionals i t’habiliten per treballar en certes feines. A Fundesplai t’oferim 13 recorreguts totalment subvencionats de la mà del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Tots els certificats inclouen, a més, un mòdul de pràctiques que et permetrà posar-te en contacte amb el món laboral.

T’interessa? Inscriu-t’hi ara i no deixis escapar aquesta oportunitat!

Consulta els nostres certificats:

Cursos per a persones treballadores en actiu

Si estàs treballant, però et vols continuar formant també tens diverses opcions.

La formació contínua és clau per adaptar-se al món laboral actual, actualitzant els coneixements i les competències per continuar creixent personalment i professionalment. A Fundesplai, posem a la teva disposició més de 80 cursos, tant en format virtual com presencial, perquè continuïs aprenent allà on siguis.

Consulta els nostres cursos!

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai