Enguany hi ha hagut gairebé un centenar de participacions en el nou format del Sopar Solidari que tradicionalment organitza Fundesplai amb la col·laboració de la xef Ada Parellada.

Enguany hi ha hagut gairebé un centenar de participacions en el nou format del Sopr Solidari que tradicionalment organitza Fundesplai amb la col·laboració de la xef Ada Parellada.

Ada Parellada noti web

Novament, hi ha hagut una gran resposta de participació en el Sopar Solidari de Fundesplai que s’organitza en col·laboració amb la xef Ada Parellada. Enguany el nou format ha permès a les persones donants gaudir d’un àpat al restaurant Semproniana.

Els donatius aconseguits a través d’aquesta acció es destinaran a beques i ajuts per a infants en situació de vulnerabilitat per a menjador escolar, activitats de reforç educatiu, extraescolars o colònies.

Després de les xifres assolides, amb gairebé un centenar de registres realitzats, des de Fundesplai volem agrair la col·laboració de totes les persones participants que d’aquesta manera ajuden a fer possible un món millor.

Igualtat d’oportiunitats en la infància

Aquesta iniciativa vol donar resposta davant les darreres xifres de l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat) que indiquen que un 28,6% d’infants a Catalunya viu en situació de risc de pobresa. Això significa que moltes famílies tenen problemes per comprar productes alimentaris per a una dieta equilibrada, no poden fer front a una despesa imprevista o comprar el material escolar necessari per als seus fills i filles. 

Una situació que s’ha vist agreujada els darrers mesos per l’alça dels preus per la inflació i la situació de crisi energètica.

La importància del lleure educatiu

El menjador escolar garanteix una nutrició adequada dels infants i les activitats de reforç educatiu, les colònies, el casal, les extraescolars són fonamentals pel desenvolupament integral d’infants i joves, especialment d’aquells que es troben en situació de vulnerabilitat.  

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai