L’acte de presentació comptarà amb una àmplia representació d’institucions, organitzacions socials i de persones joves.

L’acte de presentació comptarà amb una àmplia representació d’institucions, organitzacions socials i de persones joves.

Logo Dema Jove Fundesplai noti

El dimecres 16 de novembre de 9 a 11 hores, Fundesplai presentarà a la seva seu del Prat de Llobregat Demà Jove, un programa que té l’objectiu d’inserir al mercat laboral persones joves en situació d’atur i amb poca o nul·la formació.

Aquest programa combina aprenentatge, acompanyament personalitzat i un contracte laboral des del primer dia. Actualment, ja estan participant en aquesta iniciativa prop de 300 joves. El Demà Jove està impulsat per Fundesplai amb la col·laboració de l’organització brasilera Renapsi, impulsora inicial del programa, i compta amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

L’acte de presentació comptarà amb una àmplia representació d’institucions, organitzacions socials i de persones joves que es correspon a l’ampli impacte social de la proposta. Entre els ponents institucionals destaquen Carles Campuzano, Conseller del Departament de Drets Socials de la Generalitat; Esther María Pérez, Subdirectora General de Polítiques d’Inclusió del Ministeri d’Inclusió; Enric Vinaixa, Secretari de Treball del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya; Josep Ginesta, Secretari General de Pimec; Adair Meira, Fundador de Renapsi; i Josep Gassó, president de Fundesplai. També hi participarà una delegació de l’estat de Goiás (Brasil), una de les regions del país on es desenvolupa el programa.

Acte de presentació

L’acte de presentació del Demà Jove tindrà lloc el dimecres 16 de novembre de 9 a 11 hores a Centre Esplai (carrer Riu Anoia 42-54, El Prat de Llobregat).

L’horari serà el següent:

9:00 h a 9:10 h – Benvinguda.

9:10 h a 9:45 h – Presentació del Demà Jove a càrrec de:

  • Cristina Rodríguez, Directora General de Fundesplai.
  • Juan Carlos Moreno, Director Executiu Demà Jovem by RENAPSI
  • Joves de Brasil i Catalunya.

9:45 h a 10.30 h – Taula rodona: ‘Accions per a la inclusió i l’ocupació dels joves’.

  • Esther María Pérez, Subdirecció General de Polítiques d’Inclusió. Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions.
  • Enric Vinaixa, Secretari de Treball del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.
  • Josep Ginesta, Secretari General de PIMEC.

10:30 h a 11:00 h – Cloenda:

  • Josep Gassó, President de Fundesplai.
  • Adair Meira, President de Renapsi.
  • Gracinha Caiado, Primera Dama de l’Estat de Goiás i Presidenta del grup tècnic social de Goiás (Brasil).
  • Carles Campuzano, Conseller del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

11:15 h – Brunch i espai d’intercanvi.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai