A partir del 24 d’octubre es torna a posar en marxa el projecte CALIPTRA que treballa amb persones joves migrades d’entre 16 i 25 anys sense referents familiars a la societat d’acollida.

A partir del 24 d’octubre es torna a posar en marxa el projecte CALIPTRA que treballa amb persones joves migrades d’entre 16 i 25 anys sense referents familiars a la societat d’acollida.

caliptra

La finalitat del projecte CALIPTRA és treballar l’estabilitat, la inclusió social i laboral, i l’apoderament d’aquestes persones joves migrades que es troben sense referents en una nova societat. Partint d’aquests objectius, es duen a terme accions per afavorir el desenvolupament personal de les participants, a través de l’acompanyament, l’arrelament i el treball comunitari.

El projecte CALIPTRA també incideix en la millora de la qualificació professional i laboral de les persones joves proporcionant formació com a ajudants de cuina, i amb experiència pràctica qualificada professional.

caliptra video

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai