Situat a la seu de l’entitat al Prat de Llobregat, complementa l’oferta de l’exposició “Menja. Actua. Impacta” sobre alimentació sostenible i saludable i l’Escape Food 2050 per a adults.

Fundesplai ha obert al públic Escape Food Junior, una activitat que combina escape room, ciència ficció i orientació educativa centrada en l’alimentació sostenible per a públic infantil entre els 9 i 12 anys i que permet partides amb grups de fins a 25 noies i nois. Aquest escape room està ubicat a la seu de Fundesplai, i complementa l’oferta cultural i educativa que proposa l’exposició “Menja. Actua. Impacta.” sobre alimentació sostenible i saludable i l’Escape Food 2050 destinat a públic adult.

escap junior

Escape Food Junior proposa una aventura de ciència ficció on els jugadors hauran d’evitar que es desencadeni una catàstrofe climàtica i alimentària, a través de diferents proves que estan relacionades amb l’alimentació sostenible. L’aventura comença entrant al centre de control: un nau espacial on nenes i nens obtindran les claus per poder fer la seva missió i salvar el planeta a través de l’alimentació.

Posteriorment, hauran de superar altres dues sales: una on hauran d’aprendre a evitar el malbaratament i a consumir responsablement aliments de temporada. A la segona, sabran com afecta la sobrepesca o els micro plàstics als ecosistemes marins i a la salut de les persones. Durant tota l’aventura, els infants prendran consciència de reduir el malbaratament, de produir menys envasos, de menjar peix de forma sostenible i de comprar productes de proximitat.

L’activitat està pensada perquè puguin participar grups des de 3 a 25 nois i noies, que hauran d’anar superant diferents proves en un temps màxim de 60 minuts. L’Escape Food Junior està destinat a famílies, alumnat d’escoles i a infants en general que vulguin passar una bona estona. Els infants han d’estar en la franja dels 9 als 12 anys.

Escape Food Junior és una iniciativa de Fundesplai, en col·laboració amb Cronologic, una empresa especialitzada en aquest tipus d’instal·lacions amb més de 7 anys d’experiència al sector. 

Escape Food Junior, Escape Food 2050 i “Menja. Actua. Impacta.”

L’escape room està ubicada al nou espai multifuncional de la seu de Fundesplai, on també podem trobar l’exposició de 1.500 m2Menja. Actua. Impacta.” que fa un recorregut immersiu per com els sistemes alimentaris impacten en la salut de les persones i el planeta i l’Escape Food 2050, que proposa un viatge per un futur distòpic per a persones adultes.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai