La proposta educativa es manté per segon any sota el lema ‘Menjar canvia el món’, però posant el focus en un dels principals reptes actuals.

La proposta educativa es manté sota el lema ‘Menjar canvia el món’, però enguany posant el focus en un dels principals reptes actuals: el malbaratament alimentari.

header stop malbaratar

Menjar canvia el món’ és la proposta educativa de Fundesplai que es manté per al curs 2022-2023. Enguany, però, aquesta posarà el focus en el tema del malbaratament alimentari amb els objectius següents: conscienciar sobre les causes i conseqüències del menjar que es llença, recuperar el valor dels aliments i promoure comportaments de consum basats en la cura i la responsabilitat.

Aquesta línia d’acció respon a una de les problemàtiques més grans del sistema alimentari actual, a la qual hem de fer front entre tots i totes. Per això des de Fundesplai engeguem aquesta proposta educativa que es tradueix en l’agermanament amb productors locals a través dels espais educatius del migdia, una campanya per desmuntar les mentides de la publicitat alimentària i un receptari col·lectiu, que constituiran les activitats principals del programa.

Durant els propers mesos treballarem amb infants i joves què és el malbaratament, les seves causes i les conseqüències. També durem a terme per a la formació, animació i sensibilització tenint aquest eix en el centre. Finalment, volem que tot aquest aprenentatge es tradueixi en accions que podem desenvolupar a casa i de forma col·lectiva.  

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai