El clients dels supermecats BonPreu i Esclat han donat un total de 52.396€ per a beques de colònies, casals, menjador escolar i activitats de reforç educatiu per a infants en situació de vulnerabilitat a través de la campanya solidària de Fundesplai. Aquesta xifra s’ha recaptat a través de 298.751 donacions que s’han fet als establiments de BonPreu i Esclat a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per WorldCoo. 

BonPreu WorldCoo Fundesplai

D’aquesta manera, durant el mes de juliol les persones que van comprar en algun dels establiments de Bonpreu i Esclat van poder fer un petit donatiu en el moment d’efectuar el pagament, a través de l’Arrodoniment Solidari. Per poder participar-hi cal pagar amb targeta bancària i fer una compra superior a 5 €. En el moment de pagar es demanarà si es vol donar voluntàriament un mínim de 0,10 €. En aquest sentit, si la compra és entre 5 i 100 €, es proposarà arrodonir fins a la següent fracció de 0,10 €. En cas que l’import total superi els 100 €, es proposarà arrodonir fins a la següent fracció de 0,50 €.

Aquesta col·laboració amb Bonpreu i Esclat també compta amb la participació de Worldcoo que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta. En aquest sentit, des de la posada en marxa de l’Arrodoniment Solidari Bonpreu i Esclat ha superat els 12 milions de donacions.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai