Gaudiran d’un estiu inoblidable al costat de nous companys amb qui faran un munt d’activitats.

Durant les pròximes setmanes milers d’infants i joves gaudiran d’un estiu inoblidable al costat de nous companys i companyes i amb monitors i monitores amb qui faran un munt d’activitats.

Joves dema votacio

Amb la fi del curs escolar milers d’infants i joves van començar les vacances d’estiu i amb aquestes es van iniciar també les activitats d’estiu. L’última setmana de juny, diversos autocars arreu de tota Catalunya van sortir per portar nens i nenes a cases de colònies o a la muntanya per gaudir d’uns dies molt especials. I, de fet, aquesta serà la constant durant les setmanes vinents. 

Durant tot l’estiu Fundesplai durà a terme més de 1.700 tandes de colònies, casals, activitats per a la petita infància, campaments, camps de treball i colònies en família, amb d’activitats de diversa temàtica i sota el lema comú ‘Fem possible un món millor’. Entre aquestes activitats, destaquen les colònies ‘Preparant el futur’ amb el suport de la Fundació Cellnex; les colònies d’aventura i natura i els campaments de voluntariat ambiental de El Periódico i Fundesplai; el Campus de Periodisme del diari Ara i Fundesplai (que arriba a la 5a edició) o les colònies en anglès.

Enguany, la previsió és superar les xifres del 2021, oferint 10.000 places més i, d’aquesta manera, assolir les 80.000 durant tot l’estiu. A més a més, Fundesplai ja ha atorgat milers de beques perquè infants i joves no es quedin sense fer activitats d’estiu, ja que l’objectiu és incrementar el nombre d’ajuts en un 25%.

Per tal d’aconseguir aquest propòsit, Fundesplai fa més d’una dècada que realitza la campanya solidària ‘Un estiu per a tothom!‘ amb l’objectiu de captar fons i poder atorgar beques a les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat.

Per això des de Fundesplai es fa una crida a particulars, entitats, empreses i administracions a col·laborar en la campanya solidària ‘Un estiu per a tothom’, que encara roman oberta a la web www.fundesplai.org.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai