Divendres 13 de maig va tenir lloc la cloenda de l”Aventura de la Vida’ en el qual l’alumnat ha treballat aspectes com el respecte o la presa de decisions.

Divendres 13 de maig va tenir lloc la cloenda presencial de l”Aventura de la Vida’ a la ciutat de Lleida, un programa en el qual l’alumnat participant ha treballat aspectes com el respecte o la presa de decisions. La iniciativa està impulsada per la Paeria i Fundesplai, amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat.

Diseno sin titulo 3 min

L’amfiteatre dels Camps Elisis va ser l’espai on les escoles participants van poder gaudir de l’espectacle ‘Pols’ d’educació en valors entorn dels Objectius pel Desenvolupament Sostenible (ODS), creat per l’Aula Municipal de Teatre de Lleida i adaptat especialment per a l’ocasió, entorn el lema ‘Un Món Millor’. Una vegada acabada l’obra, cadascuna de les escoles va penjar una gran tela amb l’aportació dels diferents infants per construir un món millor.

En aquest acte tan especial van estar presents la tinenta d’alcalde i regidora de Recursos Municipals, Hisenda i Salut, Montse Pifarré; Mercè Bieto, subdirectora Regional a Lleida del Departament de Salut de la Generalitat; Sandra Subarroca, tècnica del Servei Territorial d’Ensenyament de la ciutat de Lleida; i Asun Gil, cap del departament d’Educació Ambiental i Emocional de Fundesplai.

En el programa de l’Aventura de la Vida es treballen aspectes com ara: la importància de respectar-se a un mateix i als altres, saber prendre decisions, afrontar els desafiaments de manera positiva, gestionar les tensions, gestionar les emocions i sentiments, l’empatia… També abordar altres temes com el consum de tabac, alcohol i altres drogues, l’ús racional de medicaments i la importància del descans, la higiene, l’alimentació i l’activitat física. 

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai