La jornada serà el pròxim dilluns 9 de maig, a les 11.00 h, al Centre de Formació de Fundesplai, i es podrà seguir tant presencialment com en línia.

La jornada serà el pròxim dilluns 9 de maig, a les 11.00 h, al Centre de Formació de Fundesplai, i es podrà seguir tant presencialment com en línia.

Avís important: les inscripcions per assistir presencialment a aquest esdeveniment ja estan tancades, però també es podrà seguir en directe virtualment. Aquelles persones interessades a seguir la conferència en línia, poden escriure un correu a euro.projects@fundesplai.org i rebran l’enllaç d’accés.

Com podem generar accions que treballin per reduir les pèrdues i el malbaratament d’aliments als restaurants?, aquesta serà la pregunta principal que vehicularà la conferència “Pràctiques per a una restauració sostenible”, una jornada que forma part del cicle de conferències que organitza el projecte europeu EUKI:Parem Taula Pel Clima. L’acte comptarà amb dues convidades principals: Bárbara Atie, membre de l’empresa de restauració sostenible «Te lo sirvo verde» i la xef Susana Aragón, propietària del restaurant CèNTRIC Gastro, ubicat al Prat de Llobregat. 

Cartell Restauracio Sostenible

El primer bloc de la jornada estarà encapçalat per Bárbara Atie, que oferirà una ponència on abordarà la importància d’apostar per un model de gestió de la restauració més respectuós amb el medi ambient, aportant exemples de diverses accions i pràctiques recomanades des de «Te lo sirvo verde».

La segona part de l’acte anirà a càrrec de la xef Susana Aragón, que oferirà una sessió de cuina en directe. La recepta escollida per cuinar al moment serà una trilogia de carabasses del Parc Agrari del Baix Llobregat i un arròs cremós amb verdures de temporada. A més, també explicarà la seva filosofia culinària, basada en la cerca de les arrels del producte i les bases senzilles i saboroses que potenciïn l’autenticitat de la matèria primera.

Activitat pertanyent al projecte EUKI “Parem Taula Pel Clima”.

Aquest projecte rep suport de la Iniciativa Climàtica Europea (EUKI) del Ministeri Federal d’Afers Econòmics i Acció Climàtica del Govern d’Alemanya. 

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai