Des del 5 de maig ja es pot fer una donació en el moment d’efectuar la compra en aquests establiments.

Des del 5 de maig ja es pot fer una donació en el moment d’efectuar la compra en aquests establiments.

caprabo campanya

Des de Fundesplai hem arribat a un acord amb Caprabo per col·laborar en la campanya solidària de beques per garantir el dret al lleure i la igualtat dels infants i joves en situació de vulnerabilitat.

L’objectiu és que les persones que hi vulguin participar ho puguin fer a través d’un donatiu amb els ‘Cèntims solidaris’. Es tracta que els clients i clientes puguin fer una petita aportació en el moment del pas per caixa: de 10 cèntims amb una compra de 5 a 30 €; i de 20 cèntims per imports superiors.

Aquesta col·laboració amb Caprabo compta, a més, amb la gestió de Worldcoo. La campanya als establiments estarà disponible entre el 5 de maig i l’1 de juny de 2022.

A Fundesplai des de fa més de 50 anys tenim un ferm compromís amb els infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat, atorgant beques per a menjadors, colònies, activitats de lleure i reforç escolar.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai