Presentem l’Informe anual 2021. Amb aquest document fem un repàs a les principals actuacions que hem desenvolupat des de Fundesplai al llarg de l’any, des de diferents projectes.

Presentem l’Informe anual 2021, document amb el qual fem un repàs a les principals actuacions de l’organització. Durant l’any 2021 des de Fundesplai vam arribar a 261.740 participants gràcies a la nostra acció.

portada memoria web

En aquest informe reflectim un 2021 ple d’importants canvis en els quals destaca la inauguració de l’ampliació de Centre Esplai i l’exposició ‘Menja. Actua. Impacta.’, el reconeixement dels més de 50 anys de trajectòria de Fundesplai amb l’atorgament de la Creu de Sant Jordi o la incorporació de 7iTria. Durant aquest any, a més, hem augmentat la nostra activitat arreu del territori, amb més programes escolars, seguint la proposta educativa ‘Menjar canvia el món’.

En aquest document reflectim un 2021 clau per superar la situació provocada per la pandèmia i l’inici d’una nova etapa que ens ha de permetre imaginar noves respostes a les demandes socials i, alhora, reforçar el nostre impacte, contribuint a un desenvolupament més equitatiu de la societat i més respectuós amb el planeta.

 Agregar un titulo 6

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai